skip to Main Content
Wijs met spoedzorg (voor ouderen)

Geschreven voor verzorgenden en verpleegkundigen

Wijs met spoedzorg is ontwikkeld voor verzorgenden/verpleegkundigen werkzaam in de thuiszorg, het verpleeg-, of verzorgingshuis. Het boekje helpt de juiste informatie bij de hand te hebben op het moment van een (spoed)zorgvraag en biedt een leidraad voor de meest voorkomende vormen van spoedzorg van ouderen. Situaties worden omschreven met daarbij de observaties en de eventuele acties die daarop moeten volgen. Bovendien is er achterin het boekje een uitklapverwijzer te vinden met daarin de gevraagde basisgegevens.

Wanneer verzorgenden en verpleegkundigen weten welke informatie gevraagd wordt bij contact met de triagist (HAP), de verpleeghuisarts of doktersassistent (huisartsenpraktijk), kan de urgentie van de (spoed)zorgvraag beter worden bepaald. Ook is de tijdsduur van een gesprek korter en kunnen hierdoor meer telefoongesprekken worden afgehandeld. Voor de huisartsenposten en praktijken betekent dit een verbetering van communicatie, telefonische bereikbaarheid en kwaliteit van zorg.

Dit zakformaat boekje levert een kwaliteitsverbetering van de zorg voor ouderen.

Direct bestellen

Fragmenten uit het boekje

Direct bestellen

Om de kwaliteit van zorg te verhogen zou het goed zijn wanneer elke verzorgende/verpleegkundige een boekje op zak heeft. Bij een spoedvraag kan gelijk het boekje gebruikt worden en krijgt de cliënt/oudere in zorg de beste zorg die er voorhanden is.

De kosten per boekje bedragen € 9,50 inclusief BTW (9%), exclusief verzend- en administratiekosten. Bij een bestelling van meer dan 10 stuks dient er vooraf betaald te worden.

U kunt de verwijzer Wijs met spoedzorg bestellen door het formulier in te vullen.

Gezien bij de volgende zorginstellingen

Bestelformulier

Back To Top